top of page

Over mij

Mijn naam is Cheryl Hoogendoorn

Ik heb jarenlang gewerkt als verzorgende op een gesloten afdeling in de zorg. Het was mijn passie om ouderen te helpen met de dagelijkse taken die zij zelf niet meer konden uitvoeren. Het gaf me veel voldoening om hen te ondersteunen en te zorgen dat ze zich comfortabel en veilig voelden.

 

Maar het mooiste aan mijn werk was toch wel de palliatieve zorg. Het was een voorrecht om betrokken te zijn bij families in hun laatste momenten met hun geliefde. Ik gaf hen steun en begeleiding in deze moeilijke tijd en ik deed ook vaak de wacht bij bewoners die kwamen te overlijden. Het was een bijzondere ervaring om hen te helpen in hun laatste uren.

Tijdens mijn werk op de gesloten afdeling raakte ik geïnspireerd om meer te doen in de uitvaartbranche. Ik was al betrokken bij de overledenen van onze afdeling en het leek me een mooie volgende stap om hen te begeleiden naar hun laatste rustplaats.

 

Ik heb uiteindelijk de beslissing genomen om de overstap te maken naar de uitvaartbegeleiding en ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

 

Als uitvaartbegeleider kan ik families helpen om het afscheid van hun dierbare op een respectvolle manier te organiseren. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de familie en samen tot een passend afscheid te komen. Ik ben er voor hen in deze moeilijke tijd en ik hoop dat ik hen kan helpen om op een mooie manier afscheid te nemen van hun geliefde.

 

Mijn ervaring in de palliatieve zorg heeft me geleerd hoe belangrijk het is om er te zijn voor de familie. Ik zal er alles aan doen om hen te steunen en te begeleiden tijdens het afscheid van hun dierbare. Ik ben dankbaar voor de kans om deze waardevolle rol te vervullen en ik hoop dat ik een verschil kan maken voor de families die ik mag bijstaan.

WhatsApp Image 2023-02-17 at 18.57.26.jpeg

"Ik wil dat de nabestaanden terug kunnen kijken op een mooi en persoonlijk afscheid, waarbij alle details zorgvuldig zijn geregeld."

Ik ben jouw meelevende vriend en een luisterend oor wanneer je het nodig hebt. Als uitvaartbegeleider sta ik altijd voor je klaar om je zorgen uit handen te nemen en rust en overzicht te bieden in deze moeilijke periode.

 

Mijn rol als uitvaartbegeleider gaat verder dan alleen het regelen van praktische zaken. Ik ben er ook om de nabestaanden in het rouwproces te begeleiden en hen de ruimte te geven om zaken zelf te regelen. Ik begrijp dat elke situatie uniek is en daarom bied ik maatwerk in mijn dienstverlening. Samen kijken we naar de wensen en behoeften van de overledene en de nabestaanden, zodat we een passend afscheid kunnen realiseren.

Mijn doel is om iedereen een tevreden gevoel te geven na afloop. Ik wil dat de nabestaanden terug kunnen kijken op een mooi en persoonlijk afscheid, waarbij alle details zorgvuldig zijn geregeld. Kortom, ik ben hier om jou en de nabestaanden te ondersteunen en het verlies te dragen.

Wil je een overlijden melden of heb je vragen? Ik help je graag verder!

Ik ben 24/7 bereikbaar op: 06-17 941 845

bottom of page