top of page

Werkwijze

WhatsApp Image 2023-02-17 at 18.57.25 (7).jpeg

Als uitvaartondernemer is het mijn taak om nabestaanden te ondersteunen en te begeleiden in een moeilijke tijd van verlies. Mijn werkwijze draait om empathie, respect en maatwerk. Elke uitvaart is uniek en verdient daarom persoonlijke aandacht en zorgvuldige planning.

Mijn eerste stap is altijd om naar de wensen van de nabestaanden te luisteren. Wat zijn hun behoeften en wat willen ze bereiken met de uitvaart? Ik ben er om te adviseren en te helpen bij het maken van keuzes, maar het is belangrijk dat de uitvaart aansluit bij de wensen en de persoonlijkheid van de overledene en de nabestaanden.

Als de keuzes gemaakt zijn, regel ik de praktische zaken rondom de uitvaart. Denk hierbij aan het vastleggen van de locatie en het tijdstip van de uitvaart, het regelen van vervoer en het verzorgen van bloemen en catering. Ook zorg ik voor de benodigde formaliteiten zoals aangifte van overlijden en het opstellen van rouwkaarten en advertenties.

Tijdens de uitvaart zelf ben ik aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ik zorg dat de ceremonie volgens planning verloopt en dat alle betrokkenen zich op hun gemak voelen. Ik ben er om te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen.

Na afloop van de uitvaart help ik bij het afhandelen van zaken zoals het versturen van bedankkaarten en het afsluiten van abonnementen. Ook bied ik nazorg aan de nabestaanden, zoals een persoonlijk gesprek om te evalueren hoe zij de uitvaart hebben ervaren.

Wil je een overlijden melden of heb je vragen? Ik help je graag verder!

Ik ben 24/7 bereikbaar op: 06-17 941 845

bottom of page